HALLOWEENI SMINKTIPPEK STEFITŐL

HALLOWEENI SMINKTIPPEK STEFITŐL

Elkezdődött a nyíregyházi Halloween-bulik időszaka, melynek legfontosabb kelléke sok esetben az ijesztő külső. Ha érdekel, milyen sminkeket ajánl szépségtanácsadónk, Grätz Stefi - olvass tovább!


Bármelyik nyíregyházi írószerben, vagy drogériában beszerezhetőek azok az alapanyagok, melyekből könnyedén készíthetünk halloweeni sminket. – A halloweeni arcfestés és smink alapszínei a fekete, a fehér és a piros színek, általában ezek variánsai találhatóak meg az egyes kreációkban. Az írószerekben és drogériákban bőven válogathatunk a különféle arcfestékek között, de jó szolgálatot tehet egy fekete – fehér szemceruza, piros – fekete rúzs is – árulta el Stefi.

 


HALOTT MENYASSZONY, ZOMBI, CSONTVÁZ

 

Rengeteg jelmez közül válogathatnak azok, akik beöltözős „horror” buliba készülnek, de azért idén is vannak kifejezetten népszerű ötletet. – A mexikói stílusú halott menyasszony, zombi, csontváz és vámpír arcfestések a legtrendibbek idén, valamint az, ha fél arcunkat hagyományos módon sminkeljük ki, a másik felét pedig ijesztő – torz módon. Pár éve még én is készítettem a vendégeim számára halloweeni sminkeket, azóta azonban a legtöbben otthon készülődnek. Ebben nagy segítség az is, hogy az interneten számos videót találhatunk, illetve sablonokat, amik hozzásegítenek a tökéletes vérfagyasztó eredményhez – tudtuk meg szépségtanácsadónktól.

 

Összegyűjtöttünk Nektek néhány variációt, inspirálódjatok belőlük bátran!

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

#kapcsolódó

Mushó Alexandra tetoválásai - művészet másképp

Mushó Alexandra tetoválásai - művészet...

A tetoválásokról elmondhatjuk, hogy megosztóak. Van, aki szereti, van, aki...

Franciaországból érkeztek színészek az Eötvösbe

Franciaországból érkeztek színészek...

A március 27-én, kedden az Eötvös József Gyakorlóiskolában bemutatott produkciót...