Fiú lesz vagy lány?

Fiú lesz vagy lány?

Az apuka választja ki a gyerek nevét. Zsófi eddig csak két kilót hízott a terhesség alatt.

A Best magazin szerint Szabó Zsófia kisfiút vár! Egy ultrahang-vizsgálat megállapította a nemét, a magzat épp úgy fordult, hogy egyértelmű volt, hogy milyen nemű lesz.

- Amikor egy nő megtudja, hogy kisbabát vár, akkor tulajdonképpen mindegy is, milyen nemű lesz, de én tényleg úgy képzeltem el, hogy fiam születik - mondta Zsófi a Bestnek. A nevet az apuka fogja kiválasztani.

- Bár gyakran beszélgetünk arról, hogy hogyan nevezzük majd a kis trónörököst, abban megállapodtunk, hogy az apukája nevét nem fogja tovább vinni. Két dolog biztos még: az egyik, hogy bibliai nevet szeretnénk, a másik, hogy külföldön is könnyen ki tudják ejteni. A Zsolt sajnos nem ilyen, úgyhogy ezért is esett ki a lehetséges befutók közül - mondta Zsófi, aki ezzel is szeretné, ha fiának könnyebb dolga lenne a későbbiekben.

Zsófi eddig mindössze két kilót hízott a terhessége alatt, de figyelnie kell az étkezésére az inzulinrezisztenciája miatt.

Azt viszont nagyon sajnálja, hogy már nem tud hason aludni:

- Két dolgot vásároltam eddig, az egyik egy biztonságiöv-védő, a másik pedig egy kismamapárna volt. Nekem nagyon bevált, mert bár hason azzal sem tudok aludni, rettentően kényelmes - mondta a Bestnek.


szeretlekmagyarorszag.hu

#kapcsolódó

Pezsgőzésre hívja rajongóit Szabó Zsófi Nyíregyházán

Pezsgőzésre hívja rajongóit Szabó Zsófi...

Szabó Zsófi elsők között Nyíregyházán nyitja meg saját márkájú ruhaboltját....

Neked van közös képed az USNK-val? - Küldd el nekünk is!

Neked van közös képed az USNK-val?...

Mindenki képet akart készíteni!