Honvédelmi nap a Bánkiban

Honvédelmi nap a Bánkiban

A verseny 3 részből állt: szellemi totót kellett kitölteni (amelynek témaköre az 1848-49 szabadságharchoz kapcsolódtak), lövészet az iskola pincéjében található lőtéren, valamint különböző akadályelemek leküzdése volt a versenyzők feladata.

"A Nyíri Honvéd Egyesület, együttműködve a megyei Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Irodával, a Sitmar LTD Lövész Tömegsport Egyesülettel a Honvédségi Sportegyesületek Országos Szövetsége erkölcsi és anyagi támogatásával „SZABOLCSI HONVÉDEK NYOMÁBAN" címmel, játékos, ügyességi és szellemi honvédelmi versenyt szervezett a Nyíregyházi Szakképzési Centrum 9-10, 11-12 osztályos tanulói részére. A verseny iskolánkban 2017.10.06-án került megrendezésre. Közben az iskola aulájában fegyverbemutatót is láthattak az érdeklődők.

A verseny 3 részből állt: szellemi totót kellett kitölteni (amelynek témaköre az 1848-49 szabadságharchoz kapcsolódtak), lövészet az iskola pincéjében található lőtéren, valamint különböző akadályelemek leküzdése volt még a versenyzők feladata.


A versenyzők és a szervezők ellátásáról a Nyíregyházi Szakképzési Centrum gondoskodott, melyet ez úton is köszönünk.

Köszönjük Tóth Sándor elnök úrnak és kollégáinak a verseny megszervezését és a lehetőséget, hogy a tanulók ilyen játékos formában megismerkedhettek a honvédelemmel és a katonasággal."

#kapcsolódó

Már csak 1-et kell aludni és itt a 2019-es Helló Nyíregyháza rendezvény!

Már csak 1-et kell aludni és itt a...

Pénteken a Központi Ballagás után kezdetét veszi a 2019-es Helló Nyíregyháza!...

Életmódváltás előadás

Életmódváltás előadás

Életmódváltás előadás a Váci Mihály Kulturális Központban, április 14-én, 16...