Elsők lettek a széchenyisek

Elsők lettek a széchenyisek

Az eTwinning egy biztonságos felületet biztosít a részt vevő európai oktatási intézmények tanárai és diákjai számára, ahol kommunikálhatnak és együttműködhetnek egymással, közös projekteket indíthatnak, megoszthatják egymással ismereteiket. A széchenyis diákok első helyezést értek el. Gratulálunk!

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiumának 10.A és 11.B osztályos tanulói és felkészítő tanáruk, Kissné Sinka Éva országos eTwinning projekt-versenyen vettek részt Budapesten 2017. október 12-13-án.  


Az eTwinning egy biztonságos felületet biztosít a részt vevő európai oktatási intézmények tanárai és diákjai számára, ahol kommunikálhatnak és együttműködhetnek egymással, közös projekteket indíthatnak,  megoszthatják egymással ismereteiket.  


A versenyen különböző korosztályok indultak: óvodák, általános iskolák alsó- és felső tagozata és középiskolák. 



Iskolánk 9 fős csapata 1. helyezést ért el az "eTwinning & Erasmus+ Bus. A passport to the future." című angol nyelvű projekttel a középiskolás kategóriában.


Másnap a projekt-verseny résztvevői az Eleven Park játszóházban töltötték a délelőttöt, ahol ügyességi versenyen vettünk részt szintén az 1. helyezést megszerezve. A szervezett programok után mindenki hazafelé vette az irányt nagyon sok szép és jó élményékkel gazdagodva.    

A csapat tagjai: Kovács Alexandra, Tálas Flóra, Schali Dóra, Kiss Kristóf, Szabó Tamás, Gönczy Gergő, Zsadányi Erik, Zsíros Márton 10.A osztályos tanulók és  Kolozsi Nanetta 11. B osztályos tanuló
                                                

Szabó Tamás 10.A

#kapcsolódó

Bővül a Debreceni Repülőtér

Bővül a Debreceni Repülőtér

NYÍREGYHÁZIAK SZÁMÁRA IS KÖZELEBB KERÜL A NAGYVILÁG

Van még egy esély, ha lemaradtatok a felvételiről: pótfelvételi lépésről lépésre

Van még egy esély, ha lemaradtatok...

Elkezdődött a pótfelvételi időszak - ha a "sima" felvételi nem sikerült, van...