A MOL-nál jártak a bánkisok

A MOL-nál jártak a bánkisok

A 17 éves Tóth Bence, aki egy jeltolmács okoskesztyű megalkotásáért kapta decemberben az Új Európa Alapítvány díját, január elején a MOL-ban találkozott az IS kollégáival, akiknek bemutatta munkáját.

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány december 2-án az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben adta át a fiatal, kreatív informatikusoknak szóló <19 Szabadfogású Számítógép verseny díjait, melyet idén 15. alkalommal hirdettek meg. A nyertes pályaműveket és alkotásokat bemutató „A jelen képlete – Digitális bennszülöttek, digitális bevándorlók” című kiállítása – ahol az izgalmas alkotásokkal akár játszhatunk is – január 21-ig várja a látogatókat a Bálnában.

Tóth Bence a díjjal együtt a MOL IT fejlesztő központjába is meghívást kapott, ahol Svébis András, a MOL Információs Szolgáltatások vezetője és Vértessy-Koller Annamária, a GMF IT Integrációs és Fejlesztési vezető fogadta és vezette körbe a fiatal informatikust és tanárát, a korábban MOL Tehetséggondozásért Díjjal kitüntetett Zsigó Zsoltot.


További részletek:

http://www.ujeuropaalapitvany.hu/cikk/a-mol-it-kozpontjaba-is-ellatogathatott-a-fiatal-fejleszto-aki-viz-alatti-robotot-epitett

#kapcsolódó

Ingyen hitelt vehetnek igénybe a gazdák

Ingyen hitelt vehetnek igénybe a gazdák

Ingyen hitelt vehetnek igénybe a gazdák