Jön az "AZ" második része

Jön az "AZ" második része

Formálódik az AZ 2. stábja, úgy tűnik, két új szereplő kilétére is fény derült már

Már csak alig több, mint egy év és a mozikba kerül az AZ második része is, melyben újabb huszonhét évvel később találkozhatunk az első részben megismert gyerekekkel, immár felnőttként. Nem csoda, hogy az utóbbi időben rohamléptekkel kezdtek el haladni a munkálatok, úgy tűnik, most még két főszereplő kilétére fény derült, velük pedig boldogabbak nem is lehetnénk a film sorsát illetően.

A gyilkos bohóc, Pennywise bőrében újra láthatjuk az első részben is emlékezetes alakítást nyújtott Bill Skarsgardot, a nyilvánosságra hozott stáblista alapján pedig visszatérnek a fiatal Vesztesek is. Arról egyelőre nagyon kevés információ van, hogy ki bújik majd felnőtt énjük bőrébe, lassan ezek a hírek is kezdenek kiszivárogni, ahogy egyre haladnak előre a munkálatok. Az biztos, hogy Beverly Marsh képében Jessica Chastain már benne lesz a filmben, most azonban még két esélyes neve felmerült, sőt, az is megvan, kit játszanának a jövő szeptemberben érkező horrorban.

Az egyik James McAvoy, aki nem egyszer mutathatta már meg, mire képes a szélesvásznon akár jótét lélek, akár skizofrén gyilkos képében, így vele csak nyerhetne a stúdió. A hírek szerint a színész Bill Denbrough-t játszaná, akit az első részben Jaeden Liebher személyesített meg és, aki a tragédia után eltelt hosszú évek alatt sikeres íróvá cseperedett.


Richie Tozer szerepére is megvan már azonban a legesélyesebb jelölt, akit eddig főleg olyan komédiákban és vígjátékokban láthattunk, mint a Kész katasztrófa, a Kamatylista vagy a Lepattintva, humorérzékére azonban szüksége is van karakterének. Sok esetben azért a vígjátékszínészeknél előfordul, hogy kicsit túl komolyan veszik hasonló szerepeiket, ami inkább rányomja bélyegét alakításukra, semmint segít nekik benne.

noizz.hu

#kapcsolódó

BERGMAN VARIÁCIÓK

BERGMAN VARIÁCIÓK

A Krúdy Art Mozi filmklubjának tavaszi záró vetítésére június 21-én várják...

Robot Revolution! Videó!

Robot Revolution! Videó!

Október 12-én vár téged is a Robot Revolution – Mesterséges Intelligencia nap...