Megvannak a részletek Herry herceg esküvőjéről

Megvannak a részletek Herry herceg esküvőjéről

Végre felszállt a füst, szétnyílt a függöny, eloszlott a köd: itt a hír, amelyből kiderül, hogy a világ minden táján lakó rajongók mikor tekinthetik meg Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét.

A Business Insider más exkluzív infókat is megoszt azokkal, akik – ha csak a távolból is – részesei akarnak lenni ennek az igazán álomszerű rendezvénynek, amelyre már csak egy hetet kell várniuk. A két fiatal május 19-én szombaton mondja ki a boldogító igent. A tévéközvetítés magyar idő szerint délután egy órakor kezdődik. A legrosszabbul a Los Angeles-i és a Las Vegas-i rajongók járnak, mert nekik éjjel 4 órakor kell felkelniük.

Ami a további infókat illeti - végre ez is kiderült – Markle szülei is részt vállalnak a szertartás bevezetőjében. A mamája fogja személyautón a Windsor Caslte-be, az esküvő helyszínére fuvarozni, majd papája oldalán fog az oltár elé vonulni. Maga a szertartás nagyjából egy órán át tart. A meghívottak listáján kettőezer ember szerepel. Ezt követően a királynő egy szerény, mindössze 600 fős délutáni fogadást ad a párnak és vendégeiknek, majd a sort Charles herceg, a trónörökös még szerényebb, gyenge 200 vendéget felsorakoztató esti fogadása zárja.

Egyelőre nem tudni, kik lesznek azok a hírességek, akiket meghívtak az esküvőre, de a királyi ház közleményéből kiderül, hogy nem lesz hivatalos politikai vendége a rendezvénynek, azaz Theresa May miniszterelnök nem lesz ott. Elődjét, David Cameront meghívták William és Kate esküvőjére 2011 áprilisában.

napi.hu

#kapcsolódó

ÁLOMESKÜVŐ NYÍREGYHÁZÁN

ÁLOMESKÜVŐ NYÍREGYHÁZÁN

A mesés ceremónia igazi sztárparádéként dobta fel a belvárost.

ZENE HATÁROK NÉLKÜL – INTERJÚ A FREEDOMMAL ÉS TAKÁTS TAMÁSSAL

ZENE HATÁROK NÉLKÜL – INTERJÚ A FREEDOMMAL...

Fantasztikus hangulatot varázsoltak a nyíregyházi Váci Mihály Kulturális Központ...