Már lehet szobát foglalni az új hotelbe!

Már lehet szobát foglalni az új hotelbe!

Már lehet szobát foglalni az Pangea Ökocentrum és Szállodába. A különleges hotel még most épül, de a tervek szerint augusztus elsején megnyitja kapuit a szállóvendégek előtt. A legfrissebb információk szerint az első vendégek augusztus 6-án érkeznek a Blaha Lujza sétány új ékességébe. Ennek érdekében gőzerővel folyik a munka a szállodában.



Darabolják a fém profilokat, munkagéppel pakolják a térkövet és csempézik a bejárat előtti területet a mesterek. Gőzerővel folyik a munka a Pangea Hotelen. A szálloda valószínűleg a Blaha Lujza sétány egyik ékessége lesz.

Ráadásul nem csak a külső megjelenése, hanem a lenyűgöző belsőépítészete miatt is sokan fogják emlegetni.

A több méter magas, impozáns életfa mellett 400 állatszobor, az egyedi szobák, a négy csillagos szolgáltatások és a lenyűgöző kilátás, valamint a makett dinoszauruszokkal ékesített játszótér miatt biztosan sokak számára lesz vonzó. A tervek szerint augusztus elsejére elkészül és alig egy héten belül már a turistákat is várja. Bár hivatalos átadás még nem volt, foglalni már lehet a Pangeába a honlapján és a legnagyobb szálláskereső oldalak segítségével.

Nagyon sokan dolgoznak a szállodán, nagy erőkkel zajlanak a munkálatok, a belső dizájn felpakolása zajlik tulajdonképpen, meg a parkosítás, már megjöttek a különféle bútorok. Megérkeztek a különböző fogyó eszközök is. Igyekszünk hamarosan berendezni a konferencia termet, az éttermet és az aulát. Tehát gyakorlatilag július közepére teljesen elkészülünk és augusztus elsejétől fogadunk vendéget. Az első foglalásunk augusztus 6-ára, hétfőre szól.

– fogalmazott Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója.

 

A Pangea Ökocentrum és Szálloda építése tavaly nyáron kezdődött el. A közel 1,7 milliárd forint értékű beruházás teljes egészében a Modern Városok Programból, azaz kormányzati forrásból valósul meg. Alapterülete 2600 négyzetméter, a szobák mellett egy konferencia- és oktatóközpontot is létrehoznak tantermekkel és rekreációs helyiségekkel, illetve egy száz férőhelyes konferenciateremmel.


A harmincnyolc szobában közel 100 vendég szállhat itt meg, és aki itt éjszakázik ingyen látogathatja meg a világhírű Nyíregyházi Állatparkot is.


Z. Pintye Zsolt

Fotók: Nyíregyházi Állatpark

#kapcsolódó