ÚJ RÁDIÓ SZÓL NYÍREGYHÁZÁN

ÚJ RÁDIÓ SZÓL NYÍREGYHÁZÁN

Hétfőtől egy vadonatúj kereskedelmi rádióadó hallható a nyíregyházi éterben. Az egykori nyíregyházi alapítású Retro FM sávján a hét elejétől a Best FM nevű adó hallható. A Retro országos frekvencián működik tovább, új tulajdonossal, budapesti székhellyel szerkesztik az adását. Az új nyíregyházi rádióadó azonban a korábbi csapattal, a régi helyen kezdte meg működését.

– Nyíregyháza legújabb rádiója kíván jó reggelt! – az Eötvös utcai stúdióban így köszöntötte kedd reggel a hallgatókat Simon Norbert és Kovács Edit. A két ismert rádiós több mint 10 éve dolgozik a szakmában, a nyíregyháziak könnyedén felismerik a hangjukat.

Hétfőtől a megszokott helyen, a megszokott frekvencián, a bevált csapattal, de már egy új rádió égisze alatt folytatják tovább munkájukat. 

– Mi egy nagy család vagyunk, és igazából a küldetésünk ezzel az új rádióval, hogy a nyíregyháziaknak szól. Róluk és nekik. Csak nevet cseréltünk, a szívünk és a lelkünk maradt és itt vagyunk. Az egész csapat – mosolygott Kovács Ditke, rádiós műsorvezető.

 

A LOGÓT MÁR LECSERÉLTÉK

 

Néhány napja a rádió székhelyén még egy másik logót lehetett látni. A korábban itt működött radióadó nevével egy új országos rádiócsatorna indult, aminek adását már Budapesten szerkesztik. Ezt jelentette be a nyíregyházi Szakács Tibor, a korábbi jogtulajdonos.

 

A RÉGIT LEZÁRTUK ÉS EGY ÚJAT INDÍTOTTUNK...

 

Szárnyakat adott korábbi gyermekének, azonban az élet nem állt meg, így fogalmazott Szakács Tibor. Az új nyíregyházi rádióadó ügyvezetője arról beszélt, hogy szükség van olyan helyi csatornára, ami az itt élő emberek igényeit szolgálja ki. 

– Nyíregyházán június 15-ével megállt egy rádió működése és indult egy vadonatúj. Új zenékkel, új felfogással, de egy jól bevált műsorstruktúrával, kiszolgálva teljesen a helyi igényeket. Azt gondolom, hogy volt egy ajtó, ami bezárult és nyílik egy új, mi így tekintünk a jövőbe – fogalmazott az ügyvezető. Nyíregyháza legújabb rádióját az FM sávon, a 103,9 megahertzen lehet elérni.



Z. Pintye Zsolt


#kapcsolódó

Elindult a keresztféléves eljárás

Elindult a keresztféléves eljárás

A februárban induló felsőoktatási képzésekre 2017. november 15-ig lehet jelentkezni....

MILYEN LEGYEN A SZILVESZTERI SMINKEM?

MILYEN LEGYEN A SZILVESZTERI SMINKEM?

Egy szórakozóhelyen, esetleg házibuliban töltöd a Szilvesztert? Esetleg csak...