NYAKKENDŐBEN ÉS MINISZOKNYÁBAN NÉPSZERŰSÍTETTÉK A FUTÁST NYÍREGYHÁZÁN!

NYAKKENDŐBEN ÉS MINISZOKNYÁBAN NÉPSZERŰSÍTETTÉK A FUTÁST NYÍREGYHÁZÁN!

Nézd meg a videót!

Nyakkendő volt a fiúkon és tüll tütü a lányokon, így futott néhány tucat jókedvű sportember a városlakók, valamint az arra járók legnagyobb meglepetésére szerda este Nyíregyházán keresztül. Harmadik alkalommal rendezték meg a nyakkendős, miniszoknyás futást a szabolcsi megyeszékhelyen. A több tucat résztvevő a Kossuth térről indult és mintegy 6 kilométer megtétele után a város szívébe érkezett vissza. A szervezők azt mondták, ezzel a bohém akcióval a futás jótékony hatására kívánták felhívni a figyelmet.

Miniszoknyában és nyakkendőben gyülekeztek a futás szerelmesei szerda este a Kossuth téren. Egymással fotózkodtak, jókedvűen nevetgéltek. Aztán minden résztvevőt regisztráltak és még rajtszámot is kaptak. A legtöbben a buli kedvéért jöttek el a megmozdulásra.

A facebookon láttam ezt az eseményt és ezért jelöltem be. Rendszeresen futok és úgy gondoltam, hogy buli lenne eljönni egy ilyenre, mert miniszoknyában még soha nem futottam.

– mondta Domokos Andi.

Öt évvel ezelőtt ez még az egyik kedvenc nyakkendőm volt. Rendszeresen futunk és mozgunk, úgyhogy jó ötletnek tartottuk, hogy ide eljöjjünk.

– tette hozzá Gulyás József.

A futók nagy feltűnést keltettek a belvárosban. Amikor a Kossuth szobor mellől elstartoltak, mindenki rájuk figyelt.

Végigfutottak a városon...

Közel hat kilométert gyűrtek le miniszoknyában és nyakkendőben a bohém futás résztvevői. A többségük hetente többször is felveszi a nyúlcipőt az egészsége megőrzése érdekében. A főszervezőről pedig az is kiderült, hogy a hosszú távokat is kedveli.

Én ultratávokat nyomok, de ugyanakkor félmaraton, maraton és kisebb távokon is indulok. Most a hétvégén az Ultra Tisza-tóra készülök. Benne vagyok minden edzésben és programban. Próbálok mindenütt ott lenni és saját szervezésű versenyeim is vannak Nagyhalászban.

– tette hozzá Kormány László, a miniszoknyás és nyakkendős futás főszervezője.

Nyíregyházán harmadik alkalommal szervezték meg a nyakkendős, miniszoknyás futást, a résztvevők a mozgás fontosságára kívánták felhívni a figyelmet az akciójukkal.

 

Z. Pintye Zsolt


#kapcsolódó

Vikárosok hegedültek a könyvtárban

Vikárosok hegedültek a könyvtárban

Az ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK KERETÉBEN A VIKÁR SÁNDOR ZENEISKOLA DIÁKJAI HEGEDÜLTEK....

FANTASZTIKUS VÁROSI SZILVESZTER- SZTÁROK ÉS TŰZIJÁTÉK NYÍREGYHÁZÁN!

FANTASZTIKUS VÁROSI SZILVESZTER- SZTÁROK...

Elbúcsúztatta Nyíregyháza 2018-at, sztárokkal és tűzijátékkal. A hangulat jól...