RUBINT RÉKA ÚJRA NYÍREGYHÁZÁN TART EDZÉST

RUBINT RÉKA ÚJRA NYÍREGYHÁZÁN TART EDZÉST

A magyar fitneszkirálynõ július 28-án a Parkfürdõbe látogat. (Megjelent a Nyíregyházi Napló 2018. július 13-i számában.)

Alig pár hónap telt el azóta, hogy Rubint Réka, az országszerte ismert személyi edzõ, különbözõ fitnesz­kiadványok, edzésprogramok szerzõje  közel ezer nyíregyházit mozgatott át egy kemény, de jó hangulatú alakreform edzéssel a februári fittvasárnapon a Continental Arénában. Azóta Réka már több szállal is kötõdik a szabolcsi megyeszékhelyhez: a népszerû fitneszsztár egy éven keresztül a fürdõ és Nyíregyháza arca lett, hamarosan pedig városunkban tart egy újabb alakreform edzést.

A Parkfürdõ egy rendhagyó, nem mindennapi eseményre várja a sportolni vágyókat július utolsó szombatján: 28-án, délután 3 órától Rubint Réka fitneszkirálynõ tart alakreform edzést a fürdõ területén.

 


NAGY ÕRÜLET AZ ALAKREFORM EDZÉS

 

– Az alakreform edzés a fürdõvendégeknek tulajdonképpen egy kiegészítõ program lesz. Mindenki, aki bent tartózkodik majd a Parkfürdõ területén, az részt vehet Rubint Réka alakreform edzésén. Ehhez felállítunk majd egy kisebb színpadot is – tájékoztatta szerkesztõségünket Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdõk Zrt. értékesítési vezetõje. Hangsúlyozta, várnak mindenkit szeretettel, aki a strandolás mellett egy teljes órás mozgást is be szeretne iktatni a programjába.

A Parkfürdõben egyébként rendszeresen tartanak aqua zumbát és aqua tornát, most azonban Rubint Réka fokozza majd a hangulatot. Mint megtudtuk, rossz idõ esetén esõnapot jelölnek majd ki.

 


TÖBB MILLIÓ KÖVETÕJE VAN

 

– Rubint Réka egy éven keresztül a fürdõ és a város arca. Az együttmûködésnek köszönhetõen megjelenik marketing- és reklámanyagokon, fotókon, és videókat is készít nálunk. Ennek az az elõnye, hogy mivel több millió követõje van, így ezáltal mi is sok emberhez el tudunk jutni. Egy-egy videója, amit Nyíregyházán készített, több tízezres nézettséget ért el. Általa széles közönségnek be tudjuk mutatni Nyíregyházát, eljutunk olyan emberekhez, akiket egyébként nehéz lenne megszólítani, nehéz lenne megismertetni velük Nyíregyházának az adottságait, turisztikai kínálatát. Azok az emberek, akik követik akár az interneten is a Nyíregyházával kapcsolatos bejegyzéseit, láthatják, hogy milyen jó a strand, milyen szép az állatparkunk, milyen a gyógyászatunk. Rubint Rékán keresztül sok emberhez tudunk eljutni.

 


NEM KEDVEZ A FÜRDÕKNEK AZ IDÕJÁRÁS

 

– Nem kedvezett a júniusi idõjárás a fürdõknek – folytatta a tájékoztatást az értékesítési vezetõ. – Mi szerencsére azért nem könyvelhettünk el akkora vendég­számkiesést, mint például a budapesti fürdõk, de nem indult jól a szezon. Bízunk benne, hogy a július és az augusztus sok vendéget hoz majd a fürdõknek, ehhez várjuk a sok napsütést.


(Szerzõ: Bruszel Dóra)

#kapcsolódó

A szilveszteri malac futás után jön a nyúlfutás

A szilveszteri malac futás után jön...

A szilveszteri malacfutás nagy sikerén felbuzdulva április 19-én, 11.00 órától...