Holnap este kiderül, kit melyik egyetemre vagy főiskolára vettek fel

Holnap este kiderül, kit melyik egyetemre vagy főiskolára vettek fel

Pontváró helyszínek a közelben!

Budapest

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Rio Budapest (1117 Budapest, Hengermalom út 133.) lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti helyszíne, a programok délután háromtól kezdődnek, a belépés ingyenesek.


Zalaegerszeg

A 2018-as felvételi ponthatárhúzását a zalaegerszegiek is egy Pont Ott Partin várhatják. Július 25-én, szerdán 18 órától a várják a felvételizőket Zalaegerszegen, a BGE campusán. A szabadtéri programok között szerepel rodeó bika, élőcsocsó, darts, foci, szumó, söprögető. A ponthúzást óriáskivetítőn közvetítik 20 órától, közben Dj Lotfi Begi zenél, majd 22 órától Soulwave-koncert lesz.

Helyszín: BGE Gazdálkodási Kar alakuló tere (8900. Zalaegerszeg, Gasparich utca 18/A)


Eger

A felvételizők egy belvárosi szórakozóhelyen, a Bíboros Pubban (Eger, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 6.) hatalmas kivetítőn figyelhetik, sikerült-e bejutniuk a megjelölt szakok valamelyikére. A rendezvényen a diákok információkat kapnak a duális képzésekről és egyéb karrierlehetőségekről is.


Gyöngyös

Gyöngyösön az esemény délután hatkor kezdődik és egészen tízig tart majd a gyöngyösi Barátok terén. A programban többek között lesz zenés és táncos fellépő is, nyolctól pedig itt is hatalmas kivetítőn követhetik nyomon a résztvevők, sikerült-e bejutniuk a kiszemelt egyetemre, főiskolára.


Pécs

pécsi Pont Ott Partit a Széchenyi téren rendezik meg, a programok este hattól kezdődnek. A program:

• 18.00 Interaktív játékok és infók a felvételiről, DJ Greg S
• 19.00 Edelmann Sofi, a PTE hangja énekel
• 20.00 A 2018-es ponthatárok kivetítése
• 22.00 Junkie Jack Flash koncert
• 23.00 Afterparti a Club Fashion-ben (Breuer Marcell Sétány 2., Tudásközpont mellett).


Szeged

Július 25-én, szerdán 17 órától koncertekkel várják a felvételizőket a Dugonics téren. A zenéről Gedzo - ofisöl & DJ Corvin gondoskodik. A ponthúzást óriáskivetítőn közvetítik 20 órától, majd a JATE Klubban folytatódik az ünneplés. A rendezvény ingyenes, de előregisztrálni kell.


Békéscsaba

A békéscsabai Pont Ott Partit a Csabagyöngye Kulturális Központnál rendezik meg, a stégen. A hivatalos ponthatárok megérkezéséig számos program is várja a résztvevőket. Többek között fellép a The Rollercoasters, lehetőség nyílik egyetemistákkal beszélgetni, megtudni, milyen az élet a felsőoktatásban vagy akár leegyeztetni egy időpontot, amikor együtt nézhetik meg az egyetemet.

Tájékoztatást kaphatnak a fiatalok a pénzügyeikről, kifaggathatnak egy bankszektorban dolgozót a lehetőségekről, de akár értékes fesztiválbelépőket, utalványokat vagy páros strandbelépőt is nyerhetnek. A 18 órától kezdődő program mindenki számára ingyenes.


Miskolc

Miskolcon is lesz ponthatárváró buli a Szinva teraszon, habár ez nem hivatalos Pont Ott Parti, a ponthatárokat itt is megnézhetitek majd. Július 25-én ne gubbasszatok otthon egyedül, és tördeljétek a kezeteket az eredményre várva. Az esemény délután négykor kezdődik és egészen tízig tart majd - írja az esemény Facebook-oldala.

A prészletes rogram a következő lesz:

  • 16:00 Térnyitás – DJ totpeti
  • 17:00 Első slam etap 
  • 17:30 The Sign zenekar
  • 18:30 Második slam etap
  • 19:00 MARBLE MIST zenekar 
  • 20:00 PONTHATÁROK
  • 20:30 Király Viktor 
  • 22:00 After party HELYNEKEM



eduline.hu

#kapcsolódó

TeSzedd! akció a Kölcseyben

TeSzedd! akció a Kölcseyben

A környezettudatos nevelés mindig is elsődleges célkitűzése volt a Nyíregyházi...

Első városi verébavató! Nézd meg a videót!

Első városi verébavató! Nézd meg a...

Hétvégén tartották meg Nyíregyháza első központi verébavatóját a Váci Mihály...