Hosszú hétvégék és szombati tanítási napok jövőre

Hosszú hétvégék és szombati tanítási napok jövőre

Három négynapos és három háromnapos hétvégével számolhatunk jövőre. Lássuk, hogy mikorra lehet tervezni hosszabb pihenéseket a következő évre, tanévre.

Hat hosszú hétvége lesz a 2019-as évben, ez még több mint az idei - a szeretlekmagyarorszag.hu összegyűjtötte, melyek lesznek a pihenőnapok, illetve melyek azok a szombatok, amikor le kell dolgozni a plusz szabadnapokat akár munkahelyen akár iskolában.

Három négynapos és három háromnapos hétvégével számolhatunk jövőre. Négynapos hétvégék újévkor, húsvét és augusztus 20-a környékén lesznek. Háromnaposak pedig március 15-höz, a pünkösdhöz és a mindenszentek ünnepéhez kapcsolódnak - írja a szeretlekmagyarorszag.hu, hozzátéve: ezek a pihenőnapok hivatalossá akkor válnak, amikor a pénzügyminiszter kiadja a 2019-re vonatkozó, a munkarendről szóló rendeletét, de a naptárra nézve máshogy nemigen jönne ki.


A pihenőnapok és a ledolgozós napok a következők:

Január 1, március 15-17, április 19-22, május 1, június 8-10, augusztus 17-20, október 23, november 1-3, december 25-29. Az oldal szerint munkanap lesz augusztus 10 (ez értelemszerűen nem érintheti a diákokat), és december 21.

eduline.hu

#kapcsolódó

Osztálykirándulást nyertek az Arany diákjai

Osztálykirándulást nyertek az Arany...

Osztálykirándulást nyert a 8/7. osztálynak Hegymegi Laura és Kis Anasztázia...

Közel 300 résztvevővel zárult az Idézők Könyvtára VI.

Közel 300 résztvevővel zárult az Idézők...

Fotókért és részletekért kattints ide!