FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE – NYÍREGYHÁZÁN IS NAGY VOLT AZ ÉRDEKLŐDÉS

FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE – NYÍREGYHÁZÁN IS NAGY VOLT AZ ÉRDEKLŐDÉS

Nyíregyházán 9 előadással várta a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége az érdeklődőket. A Fiatal Vállalkozók Hetének a célja, hogy hidat építsenek a jelen és a jövő vállalkozói között. A rendezvényen 130 nyíregyházi, 18 és 40 év közötti vállalkozó és vállalkozásban gondolkodó vendég vett részt.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2018. november 12. és 18. között a világ 190 országához hasonlóan, Magyarországon tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét. A rendezvénysorozat célja, hogy segítse a következő vállalkozói generációt és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszútávon sikeresen vezetve megerősítik a KKV szektort és hozzájárulnak egy sikeres nemzetgazdaság megteremtéséhez. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok közössége, valamint hivatalosan elismert érdek képviseleti szerve mind hazánkban, mind az EU-ban egyaránt.

Független fórumként elkezdte összefogni és érdemben segíteni a következő vállalkozói generációt, hidat képezve a ma és a jövő vállalkozói között. A FIVOSZ több, mint 20 000 fiatal életére van közvetlen hatással, egészen az induló cégek képviselőitől a milliárdos árbevételű vállalkozások tulajdonosi köréig. Nyíregyházán 9 előadáson vettek részt az érdeklődők.

Nem csak fiatal vállalkozóknak szól a rendezvény, hanem bárkinek, aki a vállalkozások után érdeklődik és szeretne fejlődni és inspirációt szerezni. Nyíregyházán ez az első ilyen rendezvény, még csak nyártól vállaltam a FIVOSZ megyei elnökségét, úgyhogy még ez az első rendezvény, amit szerveztem 9 előadóval.

– mondta el ifj. Maleczki Tamás, a FIVOSZ megyei elnöke.

A szövetség érdemi segítséget nyújt a vállalkozásindításban és vezetésben a 18 és 40 év közötti fiatalok számára egyedülálló szolgáltatásaival és kapcsolatrendszerével. Ezen felül komoly segítségére van azoknak a fiataloknak, akik egyedül nem tudnak, vagy nem mernek vállalkozást indítani, mert nem rendelkeznek az elinduláshoz szükséges ismeretekkel, így mára a FIVOSZ a magyar gazdasági utánpótlás nevelés kulcsszereplőjévé vált.

Céljuk elérése érdekében együttműködünk az ország és Európa legmeghatározóbb gazdasági, vállalkozói szervezeteivel. A fiatalok vállalkozóvá válását Nyíregyháza Önkormányzata is támogatja.

Nagyon fontosak Nyíregyháza életében a vállalkozások. Nagyon sok embert foglalkoztatnak, olyan termékeket, szolgáltatásokat nyújtanak a helyi kötődésű vállalkozások, amit más nem pótolni, helyettesíteni. A vállalkozások esetében ugyanúgy probléma és felvetődő kérdés az utánpótlás kérdése. Legyenek olyan fiatalok, akik szaktudással felvértezve, lehetőséget látnak Nyíregyházán, hogy üzleti vállalkozásba kezdjenek.

– mondta el Jászai Menyhért, Nyíregyháza alpolgármestere.

Az előadások iránt nagy volt érdeklődés, így jövőre is csatlakozik a város az országos rendezvénysorozathoz.

#kapcsolódó

INDUL A JELENTKEZÉS A NYÁRI TÁBOROKRA

INDUL A JELENTKEZÉS A NYÁRI TÁBOROKRA

Bár még a nyári szünet egyelőre oly elérhetetlennek tűnik, ha mást nem is,...

AUSZTRIA NEMZETI ÜNNEPE – FOGADÁST TARTOTTAK A VÁROSHÁZA KRÚDY TERMÉBEN

AUSZTRIA NEMZETI ÜNNEPE – FOGADÁST...

Az Osztrák Köztársaság Nemzeti ünnepe, pontosabban két történelmi esemény alkalmából...