Jó ütemben haladnak az útfelújítások

Jó ütemben haladnak az útfelújítások

Részletekért kattintson ide!

Jó hír a Lujza és a Bottyán utcán közlekedőknek, hogy mindkét helyszínen már csak a befejező munkák (padkarendezés, anyagelszállítás, hibajavítások, stb.) folynak, melyek átmeneti lokális forgalomtereléssel járhatnak. A Lujza utcán várhatóan pénteken visszaállhat az eredeti forgalmi rend, és ismét mindkét irányból szabad lesz a behajtás.

Az időjárás függvényében holnap (kedden) aszfaltozzák a Szalag utcát, ezért ott félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani. A Semmelweis utca aszfaltozására ugyancsak az időjárás függvényében várhatóan a hét második felében kerülhet sor. Aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszokat.

Törzs utca és 41-es főút csomópontjában a jobbra kanyarodó sáv kialakításánál a jelenlegi munkafázisban már az aszfalt marása következik. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.

Pazonyi tér felújítási munkálatainál a térkövezés, öntöző rendszer építése, földfeltöltés van folyamatban. Csak a Selyem utca Pazonyi tér melletti szakaszán kell kisebb forgalomkorlátozásra számítani anyagtárolás miatt.

Az Arany János utcai zöldfelület rendezése során már az altalaj munkálatokon, az aknák és gépészeti szerelvények elhelyezésén dolgoznak. Elkezdődött a talajlazítás és a növényültetés. Ezen a helyszínen nincs forgalomkorlátozás.

Folyamatban van a Tünde utca felújítása, a teljes szakaszon 30 km/h sebesség korlátozás és előzési tilalom van érvényben. A Tünde utca Lapály és Gömb utcák közötti szakaszán félpályás útlezárásra kell számítani, jelzőlámpás irányítás mellett. A korlátozások itt időjárás függvényében december 8-ig lesznek érvényben. Jelentős torlódásra kell számítani, aki teheti, kerülje el az útszakaszt.

Kérjük a járókelők és az autóvezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.

#kapcsolódó

TOVÁBB BŐVÜL A NYÍREGYHÁZI LEGO GYÁR

TOVÁBB BŐVÜL A NYÍREGYHÁZI LEGO GYÁR

A LEGO Csoport ma jelentette be a 2017. június 30-án lezárult első félév pénzügyi...

JAVÁBAN ZAJLIK A NYUGATI ELKERÜLŐ TOVÁBBÉPÍTÉSE

JAVÁBAN ZAJLIK A NYUGATI ELKERÜLŐ TOVÁBBÉPÍTÉSE

A város gazdasági fejlődését és közlekedési feltételeinek javítását szolgálja...