Újévköszöntő sorjáték óvodásoknak a Bemben

Újévköszöntő sorjáték óvodásoknak a Bemben

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola ebben az évben is megrendezi hagyományos, „újévköszöntő” sorjátékát.

Az intézményben már hagyomány, hogy minden januárban vendégül látjuk Nyíregyháza óvodásait egy sportjátékra. Idén tizenharmadik alkalommal mérik össze tudásukat az ovisok, akiket Bemes diákok erősítenek. Tíz óvodás és kettő első osztályos gyermek tesz ki egy csapatot. Évről évre egyre több óvodás gyereknek szurkolhatnak az érdeklődők. 2018-ban közel 300 óvodás gyerek vett részt a rendezvényen.

Az iskola ezzel a rendezvénnyel is bekapcsolódik az óvodásoknak szóló programokba, hiszen az itt tanító pedagógusok fontosnak tartják azt, hogy a kis ovisok megtapasztalják az iskola légkörét, hangulatát.

A gyerekekre mókás, tréfás feladatok várnak, amelyek életkori sajátosságaiknak megfelelnek. Segítségükre lesznek bóják, hullahopp karikák, labdák és egyéb sporteszközök. A versenyszámokat az iskola testnevelői úgy választották ki, hogy azok ne legyenek megerőltetőek a gyerekeknek, hanem könnyedén végrehajthassák azokat. Az óvodások az óvónők kíséretében érkeznek erre az eseményre.

Az óvodásoknak szóló rendezvényt követően több lehetőségük is lesz a kicsiknek, hogy megismerkedjenek a Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában zajló nevelő – oktató munkával.

Az esemény időpontja: 2019. január 14. hétfő: 10 óra 

Az esemény helye: Nyíregyházi Bem József Általános Iskola, 4400. Nyíregyháza, Epreskert utca 10, tornacsarnok

#kapcsolódó

Egyházzenei Fesztivál Nyíregyházán is!VIDEÓVAL

Egyházzenei Fesztivál Nyíregyházán...

Pécsett, Debrecenben, Nyíregyházán és Békéscsabán is megrendezik az Egyházzenei...