Ma kezdik építeni az új kerékpárutakat Nyíregyházán

Ma kezdik építeni az új kerékpárutakat Nyíregyházán

A mai napon 5 helyszínen szakaszosan kezdődik kerékpárút építés Nyíregyházán. A hét első napján az alábbi helyszínekre felvonulnak a munkagépek és elkezdődik az ideiglenes forgalomkorlátozás kiépítése is.

A Debreceni úton a felüljáró mellett, valamint a Forrás áruház előtti szakaszon egészen a Dunapack-ig. Itt a gépjármű forgalom nem lesz korlátozva, azonban az erre közlekedő gyalogosokat és kerékpárosokat kérjük, hogy nagyobb figyelemmel közlekedjenek.

A Tünde utca Dunapack-kal szembeni részén, a kerékpárút építése miatt nagyobb tehergépjármű forgalom várható, a teljes szakaszon. A Tünde utcán az útfelújítási munkálatok kapcsán is 30-as korlátozás van érvényben, megkérjük az arra közlekedőket fokozott figyelemmel közlekedjenek, ha tehetik kerüljék el a szakaszt.

A Kállói úti Vasúti átjáró és az Építő utca közötti szakaszon is elkezdődik a kerékpárút építése, az úton 30 km/h sebességkorlátozás lép érvénybe, a gyalogos forgalom egy rövid szakaszon el lesz terelve, ezért kérjük az arra járó gyalogosokat, kerékpárosokat, fokozott figyelemmel közlekedjenek és figyeljék a kihelyezett jelzéseket.

A Kállói úton a Lujza és Bogyó utca között az útpályán szintén 30-as korlátozás kerül bevezetésre egy 300 méteres szakaszon.

A Kállói úton az Áfonya utca és Csárda utca közötti szakaszon is megkezdődik a kerékpárút építése, ezért a gyalogos forgalom korlátozva lesz, valamint helyenként a túloldalra terelve. Itt elsősorban a gyalogosok és kerékpárosok közlekedjenek fokozott figyelemmel. A teljes szakaszon 30-as sebességkorlátozást vezetnek be.

Kérjük a járókelők és az autóvezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.

#kapcsolódó

AZ EISSMANN AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓ CÉG BŐVÍTI NYÍREGYHÁZI GYÁRÁT

AZ EISSMANN AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓ CÉG...

Az államtitkár hangsúlyozta, Nyíregyháza és a Kelet-Magyarország régió az országnak...

Nem vettek fel a főiskolára, egyetemre? Ne aggódj! Tanulj szakmát!

Nem vettek fel a főiskolára, egyetemre?...

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum vár! Részletekért kattints ide!