Ezeket az útszakaszokat érdemes elkerülni

Ezeket az útszakaszokat érdemes elkerülni

Tovább folytatódnak az útfelújítások!

A mai napon elkezdődik a Törzs utcán a főpálya aszfaltozása (új körforgalom és 41-es út közötti szakasz), amely jelentős forgalomkorlátozással jár. Kérjük, aki csak teheti más útvonalat válasszon.

A Törzs utcai új járdát is aszfaltozzák. Az új körforgalomban földmunkák zajlanak, a Semmelweis utcán jelenleg a taktilis kövek lerakása, aszfaltozása van folyamatban. Mindkét utcában 30 km/h-ás sebesség korlátozásra van érvényben.

Ezen a héten a Tábor-Kilátó utcák közötti szakasz bal oldalán kiemelt szegély építési munkákkal folytatódik a Tünde utca felújítása. Ez sávlezárással nem jár, de a forgalmi sáv szűkítésére számítani kell az arra közlekedőknek. Ugyanezen a szakaszon, bal oldalon az épülő új járda kivitelezési munkái is megkezdődnek.

A mai naptól újabb 5 buszmegálló felújítása kezdődik meg a Tünde utcán. A kivitelezés idejére a buszmegállók ideiglenes áthelyezése szükséges:

Ideiglenes megállók helye:
Tábor utca előtti megálló a Kállói út irányába 50 m-re 

Dunapack előtti megálló a Kállói út irányába 50 m-re 
Csemete utca utáni megálló a Debreceni út irányába 50 m-re 
Mohács utca utáni megálló a Debreceni út irányába 25 m-re 
Lujza utca utáni megálló a Kállói út irányába 100 m-re – van áthelyezve.

Pénteken a Hübner előtti szakaszon a jobb oldali forgalmi sávban épülő új buszöböl betonozása is elkezdődik. Itt átmenetileg félpályás lezárás és jelzőlámpás forgalomirányítás lesz. 
A Tünde utca teljes szakaszán előzni tilos, és 30-as korlátozás van érvényben!

A Legyező, Derkovits, Dugonics utcák felújításának keretében ezen a héten a Legyező utcán földmunkák zajlanak, valamint a szegély építése folyamatos félpályás, váltakozó forgalom mellett. Ezen a szakaszokon forgalomkorlátozásra kell számítani, figyelemmel a korlátozó táblák áthelyezésére, s így az elkészült szakaszok feloldására.

Derkovits utcán járda és kerékpár út szélesítés valamint padkafolyóka földmunka előkészítése folyik, a Dugonics utcai csomópontból a Bottyán János irányába. A munkálatokkal érintett szakaszokon a munkaterület elkorlátozására kell számítani. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszokon 30 km/h sebességkorlátozás és előzési tilalom van érvényben.

 

Kérjük a járókelők és a járművezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.

Az út-, és kerékpárút építési munkálatok aktuális állásáról a későbbiekben is folyamatosan tájékoztatást adunk.

#kapcsolódó

NYÍREGYHÁZA, TE CSODÁS!

NYÍREGYHÁZA, TE CSODÁS!

Őszi pompába öltözött belvárosunk – madártávlatból.

Újabb öt oktatási intézményben rendeltek el szünetet

Újabb öt oktatási intézményben rendeltek...

Újabb öt oktatási intézményben rendeltek el szünetet