„Állati” T-rex bár nyílt Nyíregyházán - Maki-nyami, oroszlánszelet is szerepel az étlapon

„Állati” T-rex bár nyílt Nyíregyházán - Maki-nyami, oroszlánszelet is szerepel az étlapon

Újabb szenzációs hír.

Újabb szenzációs hír. Az ország egyetlen állatkerti szállodájának, a Hotel Pangeának T-Rex bárja is megnyitotta kapuit. Amellett, hogy a vendégek egy igazán különleges környezetben fogyaszthatnak, a menükben a földtörténeti utazás és az állatkerti kapcsolat is megjelenik. A farkasétvágyra éppen ezért tökéletes gyógyír lehet a maki-nyami, a raptorok kedvence, vagy éppen az oroszlánszelet, megöblögetve egy kis macis kávéval.

 

Nem kis hírverést vont maga után, hogy tavaly augusztusban megnyílt Nyíregyházán Magyarország egyedülálló állatkerti szállodája, a Hotel Pangea, ami földtörténeti utazásra invitálja a vendégeit. A gyerekek találkozhatnak dinoszauruszokkal és játszhatnak a Hotel Pangea kalandos dínó­játszóterén, de mind a 38 szobát is az állatvilág inspirálta. Kétségtelen, az elmúlt bő fél évben bejárta az országot a híre, de eljutott a határainkon túlra is. Jelentkezett már be az állati szállodából a RTL Klub Reggeli című műsora Lukács Mikike műsorvezetővel, de szintén itt forgatták a Kandász Travel – Kandász Andrea műsora – egyik adását is. Sőt, szép számmal látogatják hírességek és népszerű művészeink is: aludt már itt Csuja Imre, Mikó István, Hide the Pain Harold, Hajós András és többek között Koltai Róbert is.

Közönségigényt elégítettek ki

– Szerencsére nagyon nagy sikerrel indult el tavaly augusztusban a Hotel Pangea és a vendégek körében azóta is népszerű. Egyrészt azért, mert a szállodának különleges hangulata van, másrészt pedig igyekeztünk a vendéglátásra is kiemelt hangsúlyt fektetni – emelte ki Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója. Már eddig is nagyon különleges és bőséges, svédasztalos reggelivel – a szobaár tartalmazza – vártuk a vendégeket, de azt tapasztaltuk, hogy egyre több városlakó tért be hozzánk megnézni a lobbibárt és magát az egész szállodát. Ráadásul igényelték, hogy fogyaszthassanak is valamit. Ezért tulajdonképpen a közönségigényt kielégítve, most már elindítottuk a Hotel Pangea T-Rex bárját is.

Reggel nyolctól este tízig

A T-rex bár hétfőtől vasárnapig, reggel nyolc és este tíz óra között fogadja vendégeit különleges italokkal, kávékülönlegességekkel, illetve A’la carte étlappal.

Címe: Hotel Pangea Nyíregyháza, Blaha Lujza stny. 15.

Egyre nagyobb siker

– Már most látszik, hogy a T-Rex bár egyre nagyobb siker nemcsak a szállóvendégek, hanem a betérők körében is. Igyekeztünk úgy összeállítani az étlapot, hogy kicsit játékos legyen, és a menük utaljanak arra a környezetre, ami körbelengi a Pangeát. Ezért kapható itt oroszlánszelet, raptorok kedvence, T-rex vacsorája, triász-tál, fókalakoma, maki-nyami és többek között még macis kávé is. Mindemellett elindult az esti, svédasztalos vacsora fogyasztás is a Pangeában. Ez is nagyon kedvelt, elsősorban a szálloda vendégeinek szól, de betérhetnek ide mások is.

„A családok szállodája vagyunk”

– Mi a családok szállodája vagyunk. Így is hirdetjük a Hotel Pangeát – folytatta. – Elsősorban azokat a családokat, kisgyermekeseket várjuk – főleg szezonban –, akik az állatkert iránt érdeklődnek és egy különleges állatos környezetben, magas színvonalú szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Főleg szezonon kívül azonban, nagyon sok üzleti vendég tér be hozzánk. Számukra egyébként van egy külön üzleti ajánlatunk is, ahhoz mért árképzéssel. Az elmúlt bő fél év tapasztalatait összegezve elmondható, most már egyre több külföldi vendégünk van, közülük is kiemelkedő az Ukrajnából érkezők száma. Bízunk benne, a Hotel Pangea sikertörténete a jövőben is csak tovább folytatódik.

(Szerző: Bruszel Dóra)

#kapcsolódó

Hamarosan átadják az új látogatócentrumot az állatparkban

Hamarosan átadják az új látogatócentrumot...

JÓ ÜTEMBEN HALADNAK A NYÍREGYHÁZI ÁLLATPARKBAN ZAJLÓ KIVITELEZÉSEK

Nyíregyházát is érinti a kerékpáros versenyek csúcsrendezvénye

Nyíregyházát is érinti a kerékpáros...

Nyíregyházát is érinti a kerékpáros versenyek csúcsrendezvénye