Sikeresen szerepeltek a Nyíregyházi Ridens diákjai

Sikeresen szerepeltek a Nyíregyházi Ridens diákjai

Gratulálunk!

Sikeresen szerepeltek a Nyíregyházi Ridens Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium diákjai a Baján megrendezett országos, a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen. Az iskola négy tanulója is eredményesen bizonyította rátermettségét, akiknek egyik jutalma, hogy mentesülnek egyes vizsgák alól.

 

A döntőbe jutott diákok egy három részből álló gyakorlati feladaton, szóbeli vizsga feleleten és egy mestermunkán bizonyították be, hogy felkészültek a családellátó szakma minden részéből. A Nyíregyházi Ridens Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium tanulói kiemelkedően szép eredményeket mutattak fel.

Kotrányi Erika 2. helyezést ért el. Így teljes körű felmentésben részesült a szóbeli és a gyakorlati vizsga alól. Ezenkívül oklevéllel és értékes jutalmakkal gazdagodott az ünnepélyes eredményhirdetésen.

Szabó Katalin 3. lett, így és mindkét vizsgarészből, a szóbeli és a gyakorlati részből is felmentésben részesült, melyhez okleveleket és jutalmakat is kapott.

Máté Szilvia a nagyon szép felkészülése eredményeként teljes körű felmentést kapott mind a szóbeli, mind a gyakorlati vizsga alól, melyhez  jutalmul oklevél és ajándékcsomag is  járt.

Nyitrai Dorina is bizonyította rátermettségét, mivel a gyakorlati vizsga három területe alól részesült felmentésben. Ajándékcsomagokkal, oklevéllel is elismerték teljesítményét.

A tanulókat  Galata Lászlóné és  Karácsonyi Csabáné készítette fel.

#kapcsolódó

A gyerekeké volt a főszerep a Kossuth téren

A gyerekeké volt a főszerep a Kossuth...

Színes programok, fellépők, arcfestés, kézműves foglalkozás és még számos érdekesség...

Krúdysok Németországban

Krúdysok Németországban

2018 áprilisában lehetőségünk nyílt arra, hogy iskolánk szervezésében egy nyolcnapos...