Helyi hírek Megérkezett az első vendég – Megnyitotta kapuit a négycsillagos Hunguest Hotel Sóstó

Helyi hírek  Megérkezett az első vendég – Megnyitotta kapuit a négycsillagos Hunguest Hotel Sóstó

Megérkezett az első vendég a sóstói négycsillagos szállodába.

Megérkezett az első vendég a sóstói négycsillagos szállodába. Hivatalosan is megnyitotta kapuit a 123 szobás hotel. A beruházás a Sóstó Fejlesztési Program részeként, a Modern Városok Program keretében valósult meg, 4 milliárd forintba került, amelyből a kormány 3,1 milliárd forintot biztosított.

Virágcsokorral kedveskedett az első vendégeknek Fekete Gyula, a Hunguest Hotel Sóstó szállodavezetője. Határidőre, október 25-én nyitotta meg kapuit a létesítmény a nagyközönség előtt.   A hotel 123 szobával rendelkezik, kettő a mozgássérült vendégek számára lett kialakítva, ezen kívül van 3 lakosztály, 8 apartman, a kétagyasok közül pedig 40 összenyitható. 250 férőhelyes konferenciatermet alakítottak ki, zárt, fűtött folyosón közelíthetik meg a vendégek az élményfürdőt, és a kert is különleges.

A szálloda étterme nem kizárólag a vendégek ellátását szolgája, bárki igénybe veheti szolgáltatásait. Az üzemeltetés jogát a Hunguest Hotel Zrt. nyerte, nyitásra minden a helyére került és megkezdődött a szakmai munka.

Jelenthetem, hogy elkészült a ház teljes egészében, a szakmai munka előkészítését befejeztük és a mai napon megérkezett az első vendég 10 óra 1 perckor. Ez egy történelmi pillanat. A ház egyik kiemelt különlegessége, hogy Sóstón van, szép környezetben, a másik pedig, hogy az élményfürdővel összeépítve, egyedülálló módon, akár fürdőköntösben is át lehet sétálni.

– mondta el Fekete Gyula, a Hunguest Hotel Sóstó szállodavezetője.

Pej Mai Marianna és párja Isaszegről érkezett az új négycsillagos szállodába, itt ünneplik születésnapját. Elmondta, nagyon örülnek neki, hogy ők lehetnek az első vendégek a hotelben.

Korai érkezést választottunk a párommal, hogy minél több időt tudjunk eltölteni itt. Nagyon felvillanyozó érzés az, hogy mi lehetünk az elsők, akik birtokba vehettünk mindent, hiszen a többi vendég még nem érkezett meg.

– tette hozzá Pej Mai Marianna.

A szállodába a foglalások száma folyamatosan emelkedik, már hétvégén is telt házzal fog működni, hasonlóan a jövő héthez.


#kapcsolódó

2018-ban is Mozdulj Nyíregyháza!

2018-ban is Mozdulj Nyíregyháza!

Január 15-től régi és új programokkal, rendezvényekkel és helyszínekkel várjuk...

Bringaváros 7.1 – Több mint ezren szálltak biciklire hétvégén

Bringaváros 7.1 – Több mint ezren szálltak...

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg Nyíregyháza Önkormányzata a Bringaváros...