Vegyél részt te is a Közéleti Mentorprogramban!

Vegyél részt te is a Közéleti Mentorprogramban!

Hogy mi is ez?

Mindig is érdekeltek a társadalmi ügyek? Szeretnél aktív alakítója lenni a közösségednek? Tanulnál a non profit és a for profit szektor vezetőitől, szakembereitől? Van egy ötleted, amivel segítenél a kortársaidnak? Úgy érzed a tehetségedet az iskolai kereteken kivül is kibontakoztatnád? Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod várunk a Nemzeti Ifjúsági Tanács újonnan induló programjába.

A Közéleti Mentorprogram célja, hogy országos szinten gyűjtse össze a tehetséges és a közélet, valamint a társadalmi ügyek iránt fogékony fiatalokat. A résztvevők számára közéleti hétvégéket valósítsunk meg (az első időpontja: 2020. február 7 – 9.) ahol képzéseken és előadásokon vehettek részt, mintaprojekteket hozunk létre közösen, amelyek egy – egy a fiatalokat érintő kérdésre, problémára kínálnak megoldást, látóutakat szervezünk piaci, civil és állami intézményekbe, valamint mentorok segítségével fejlesztjük a résztvevők kompetenciáit. 

A 2020. június 30-ig futó projekt során olyan területeken szeretnénk benneteket fejleszteni, mint vitakultúra, kommunikációs technikáik, vezetői képességeik és kompetenciák, a döntéshozatali folyamatok bemutatása, a projektszervezés és projektmenedzsment legfontosabb elméleti és gyakorlati alapjainak megismertetése, önismeret fejlesztése. 

A programba az alábbi űrlap kitöltésével tudtok jelentkezni.

A jelentkezés alsó korhatára a betöltött 16. életév, míg felső korhatára a betöltött 29. életév.

ifjusagitanacs.hu

#kapcsolódó

Pályázat középiskolásoknak! - Több millió forintot nyerhetnek diákok, tanárok, iskolák!

Pályázat középiskolásoknak! - Több...

30. IFJÚSÁGI TUDOMÁNYOS ÉS INNOVÁCIÓS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY (2020/2021-ES...

Értékes barangolás 2017

Értékes barangolás 2017

VERSENYFELHÍVÁS a „Helytörténeti vetélkedő – Értékes barangolás 2017” című...