Manuel bemutatta új otthonát

Manuel bemutatta új otthonát

Manuel bemutatta új otthonát

Egy hónapja jött el otthonról, s költözött be első albérletébe Manuel (19). A 2019-es X-Faktor negyedik helyezettje régóta vágyott arra, hogy elkezdje önálló életét, s bár szeretett családjával lakni, egy kis lakótelepi lakásban laktak heten, így élvezi, hogy most senkivel nem kell osztoznia semmin.

 Az egyik ismerősöm segített lakást találni. Többet is megnéztem, de amikor beléptem ide, tudtam, hogy ez kell nekem – kezdte lapunknak az énekes, aki a belvárosban bérel egy galériás lakást.

– Jó egyedül lakni, bár néha vannak magányos óráim. Rengeteget járok koncertezni, fellépni, van, hogy napokig csak aludni esek haza, de néha 5-6 órát is itthon töltök úgy, hogy nincs dolgom. Még nincs tévém, de szeretnék venni, meg egy játékkonzolt is, hogy ilyenkor ne unatkozzak.

Manuel nagyon büszke, hogy ilyen fiatalon elérte a céljait, magát tartja el, s egyedül fizeti az albérletet is.

– Az volt a legjobb érzés, amikor megvettem az ágyamat, ez olyan igazán felnőttes dolog. Az már nem volt ilyen jó érzés, amikor össze kellett szerelni, mert nem volt egyszerű. A szerszámokat is kölcsön kellett kérnem, mert azok sincsenek – mondta nevetve Manuel, akinek még hűtőt és mosógépet is vennie kell új otthonába.

– A mosógépet még nem döntöttem el, mert nem messze tőlem van egy mosoda. Hűtő viszont minél gyorsabban kellene, mivel így nem is tudok rendesen bevásárolni, pedig nagyon szívesen főznék. Addig maradnak az egyszerű ételek, leggyakrabban tonhalas tésztát szoktam készíteni. Amikor anyukám és a testvéreim meglátogattak, nekik is azt készítettem.

A rengeteg munka, fellépés, fotózás mellett nem sok ideje marad az énekesnek, így jelenleg nem is sportol, ám tervezi, hogy februártól személyi edzőhöz jár majd.

– Észrevettem magamon, ha nagyon kifáradok, akkor erős szívdobogásom van. Már voltam kardiológusnál is, de a szívemnek nincs semmi baja. Jobban oda kell figyelnem magamra, ezért edzeni fogok, és az étkezésre is odafigyelek. Emellett nagy tervem, hogy tavaszra meglegyen a jogosítványom, és vegyek egy autót. Amióta megismernek, nem járok tömegközlekedéssel, mert mindenhol megállítanak, ezért most gyakran költök taxira, amit félre is tudnék tenni, vagy a családomat tudnám belőle támogatni – magyarázta Manuel.

Megőrülnek érte a lányok

Manuelt nemcsak a buszon vagy a villamoson, hanem a koncerten is rengeteg rajongója szólítja le, főleg lányok, akik szeretnének vele ismerkedni. Ám a jelek szerint nincs esélyük.

– A magánéletemről nem szeretnék beszélni. Majd mindennek eljön a maga ideje – mondta sejtelmesen Manuel.


blikk.hu

#kapcsolódó

Ő az új szépségkirálynő szerelme

Ő az új szépségkirálynő szerelme

Már foglalt a lány szíve.

Mégsem költözik Nyíregyházára Szabó Zsófi

Mégsem költözik Nyíregyházára Szabó...

Mégsem költözik Nyíregyházára Szabó Zsófi – Házat vettek Törökbálinton, Hajdú...