A nagy érdeklődésre való tekintettel, tovább folytatódik a videópályázat!

2020.06.18.
Készíts egy videót és nyerj akár 100 ezer forint értékű utalványt!

Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere és a Város-Kép Nonprofit Kft. videópályázatot hirdetett nyíregyházi diákok számára.

A beküldési határidő meghosszabbításra került a nagy érdeklődésre és a diákok kérésére való tekintettel. (Részletek lent olvashatók)

Az eddig bérkezett pályaműveket köszönjük! Várjuk a továbbiakat!


Milyen témakörben lehet videót készíteni?

  1. Készíts videót tippekkel, tanácsokkal, ötletekkel, hogyan lehet hasznosan eltölteni a szabadidőd.
  2. Szerezz saját zenét! (Ebben a kategóriában nem muszáj videót, hangfájlt is elég küldeni.) A legjobb alkotás bekerülhet a friss nyíregyházi városfilmbe.
  3. Mutasd be Nyíregyháza történelmét, vagy annak egy részletét ötletes módon!
  4. Készíts videót arról, hogy mit mutatnál meg Nyíregyházáról egy idegennek! (Helyszínek, ételek, italok.) Azért, hogy ne ess ki a gyakorlatból, készítsd el angol vagy akár német nyelven! A legjobbak felkerülnek a turisztikai (TDM) oldalra is!

Kik pályázhatnak?

Minden Nyíregyházi lakcímmel rendelkező vagy Nyíregyházán tanuló diák, aki kedvet érez egy jó videó elkészítéséhez.

Feltétel: szülői beleegyezés 18 év alatt.

A videó beküldésével a pályázó hozzájárul személyes adatainak (név, e-mail-cím) kezeléséhez, közösségi oldalunkon történő megosztásához.

Videó hossza: maximum 5 perc.

Beküldés: a hellonyiregyhaza@gmail.com e-mail-címre juttasd el a videód neveddel és elérhetőségeddel, iskolád megjelölésével.

Beküldési határidő: 2020. 07. 20.

A pályázat menete: a határidőig beérkezett videókat egy szakmai zsűri bírálja el, majd a legjobb 12-t (kategóriánként hármat) feltöltjük a hellonyiregyhaza.hu Facebook-oldalára, ahol 2020. 07. 23. és 2020. 08. 06. között lehet rá gyűjteni a lájkokat és szívecskéket (csak ez a két reakció számít). A legtöbb lájkot és szívecskét gyűjtők közül kerülnek ki a nyertesek.

Fontos! Csak azoknak a lájkja és szívecskéje számít érvényes szavazatnak, akik követik a Helló Nyíregyháza Facebook-oldalt! Erre figyelmeztessétek ismerőseiteket!

Díjazás: az első három legjobb, azaz legtöbb lájkot, szívecskét gyűjtő videó elkészítője elektronikai áruházban levásárolható ajándékutalványt kap az alábbiak szerint:

– 1. helyezett: 100 ezer forint értékű ajándékutalvány,

– 2. helyezett: 50 ezer forint értékű ajándékutalvány,

– 3. helyezett: 20 ezer forint értékű ajándékutalvány.

 

Közönségdíj pedig a három legjobbon kívül minden kategóriában gazdára talál, a jutalma egyenként 10 ezer forint értékű utalvány.

Minden pályázó csak 1 darab videóval vehet részt a versenyen.

A nyertes kihirdetésére 2020. 08. 10-én kerül sor, az e-mailben megadott elérhetőségek egyikén fogunk értesíteni, s persze a hellonyiregyhaza.hu oldalon is megírjuk.

A változtatás joga fenntartva!