Ismét lesz Csillagfutás Nyíregyházán!

Ismét lesz Csillagfutás Nyíregyházán!

Szeptember 12-én várják az érdeklődőket a Bujtosi Városligetben.

A Bujtosi Városliget lesz a helyszíne 2020. szeptember 12-én, az éjszaka (kora este) megrendezésre kerülő Csillagfutásnak.

Ez a tömegsport rendezvény az egészség megőrzésén túl, nemes célt is szolgál, hisz minden évben a daganatos megbetegedések elleni küzdelem egyik területét is támogatni kívánják a szervezők. A nevezési díjak 100 %-át a Jósa András Oktatókórház Onkológia Tömbje részére ajánlják fel. Tavaly mintegy 1.320.000.- Ft felajánlására került sor, a nevezők segítségével. A rendezvény megálmodója az Omnis Forte Egyesület.

A Csillagfutásra bátran jelentkezhetnek azok is, akik a 1,5 km-es kört futással nem tudnák teljesíteni, hisz ők a fényárban pompázó Bujtosi tó partján gyaloglással teljesíthetik a távot, az első rajtolók között 18:30-kor. A résztvevők három nehézségi fokozat közül választhatnak, 1,5 km, 4,5 km és 9 km, így mindenki megtalálja a saját maga állóképességének megfelelő távot.

A Csillagfutás Startjai:

18:30 1,5 km (1 kör) futás és gyaloglás                                      

19:00 4,5 km (3 kör) futás

20:00 9,0 km (6 kör) futás

A szervezők már 16:00 órától várják a résztvevőket a Bujtosi Városligetbe, ahol folyamatos lesz a regisztráció és a rajtszámok átadása. 17:00 órától pedig különböző sportági bemutatók fognak zajlani, mely programokhoz bárki csatlakozhat, így nem csak a futásról fog szólni ez az este. A színpadi bemutatók között lesz: Huntersval,  Fit Jumps.

A Csillagfutást hagyományteremtő céllal hívta életre az Omnis Forte Egyesület. Szeretnék minden évben megrendezni, ezáltal kívánják növelni a tömegsportban résztvevők számát, amihez termeszétesen a résztvevők, vagyis a Csillagfutók segítsége is szükséges.

A nevezéseiket a www.csillagfutas.hu oldalon keresztül adhatják le az érdeklődők. Előnevezési díj 2.000.- Ft a helyszínen 3.500.- Ft, mely összeggel a daganatos megbetegedések elleni küzdelem egyik területét támogatják a nevezők.

#kapcsolódó

BAJNOK A TIGERS!

BAJNOK A TIGERS!

A nyíregyházi amerikai futball csapat nyerte a finálét.

Programváltozás!

Programváltozás!

A Mozdulj Nyíregyháza! program változásaiért kattints ide!