A vírushelyzet miatt online folytatódik a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat

A vírushelyzet miatt online folytatódik a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat

A vírushelyzet miatt online folytatódik a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat

Kedves Mozduljosok!
Az Önkormányzatunk által 2013-ban indított Mozdulj Nyíregyháza! az Önök aktív részvétele nélkül nem érhetett volna el ilyen sikereket.
Ezúton is köszönjük mindazt a pozitív hozzáállást, amit az elmúlt 7 év során mindvégig kaptunk és a rengeteg megkeresést a programsorozat folytatásával kapcsolatosan.
A jelenlegi járványügyi helyzet megannyi új akadályt és leküzdendő feladatot állít mindannyiunk elé és naponta kell nehéz döntéseket hoznunk.
A város vezetésének és a Mozdulj Nyíregyháza! szervezőinek is egyhangú álláspontja, hogy az egészség védelme mindenek előtti prioritást élvez.
Ezt figyelembe véve mi is meghoztuk azt a nem könnyű döntést, hogy a 2020. március 11-i intézkedésünkkel összhangban, a 2020. szeptember 21-étől tervezett második félévi programsorozatot egyenlőre nem visszük be az intézmények zárt falai közé mindaddig amíg azt a járványügyi helyzet a lehető legbiztonságosabban lehetővé nem teszi.
Természetesen senkit sem szeretnénk addig sem mozgás nélkül hagyni, így az ONLINE Mozgásrend összeállítását megkezdtük és várhatóan szeptember közepén közzétesszük.
Addig is mindenkinek jó egészséget és mozgásban gazdag napokat kívánunk! Használják ki a szabadtéri sportolási lehetőségeket, a kondiparkokat és futóköröket, valamint a várost átszelő kerékpárutakat!
Hamarosan pedig találkozunk a "virtuális tornatermekben"!
üdvözlettel:
a Szervezők


#kapcsolódó

„A SPORTBAN AZ ALÁZAT ÉS A KITARTÁS A LEGFONTOSABB” – INTERJÚ LEVELEKI BENCÉVEL

„A SPORTBAN AZ ALÁZAT ÉS A KITARTÁS...

Nyáron tért haza a Tbilisziben megrendezett Ifjúsági Atlétikai Európa-bajnokságról...

Helebrandt Máté újabb csúcsa

Helebrandt Máté újabb csúcsa

Helebrandt Máté új magyar csúcsot gyalogolt 10 000 méteren, míg Kerekes Gréta...